Diensten

SANITAIR

Sanitair


Lekkende kraan?  Bad eruit, douche erin? Of eindelijk die droombadkamer realiseren? Ook voor het herstellen of vervangen van al uw sanitair bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vakkundige plaatsing

U kunt bij ons terecht voor de montage van sanitair en de installatie van complete badkamers – tijdens verbouwingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. Vanzelfsprekend nemen we ook het leidingwerk voor onze rekening. U kunt bij ons rekenen op een vakkundige plaatsing en hoog afwerkingsniveau.

 

Onder sanitair verstaan we in principe alles wat zich tussen uw waterleiding en afvoer bevindt: kranen, baden, bidets, closets, douchebakken/-afscheidingen/-cabines, urinoirs, wastafels en dergelijke. Kortom: alle hardware op badkamer, douche en toilet.

 


Verwarming

Installateur voor de aanleg van centrale verwarming


Werkt de centrale verwarming niet meer naar behoren of wilt u de huidige radiatoren vervangen door vloerverwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met verstand van zaken en jarenlange ervaring zorgen wij als deskundig installateur voor een optimaal warmtecomfort en een betrouwbare cv-installatie.


Advies 

Het aanbod in cv-ketels, boilers, radiatoren, convectoren en vloerverwarming is erg groot. Daarom helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Naar aanleiding van uw huidige situatie, persoonlijke wensen en uw budget brengen wij een gedegen advies uit. Vervolgens ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte op maat voor de levering en installatie van uw centrale verwarming.


Installatie

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. U kunt vertrouwen op een goedwerkende en veilige cv-installatie, waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Bovendien heeft u garantie op de verrichte werkzaamheden en het product.


Offerte aanvragen

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met ons opnemen. Als vakkundig installateur zorgen we te allen tijde voor een professionele installatie van uw cv-ketel, boiler, convectoren, radiatoren en/of vloerverwarming.

LOODGIETERSWERK

Specialist in Loodgieterswerk


Beekmans Loodgieter heeft ervaring met het repareren van een lekke waterleiding tot en met complete installaties op het gebied van gas en water.

Wij zijn inzetbaar bij nieuwbouw, verbouw, renovatie en loodgieterswerk in de keuken, badkamer en toilet.

 

Dit werk doen wij zowel voor particulieren als aannemers. Onze vakmensen leggen de installatie voor u aan en zorgen dat deze vanaf het eerste moment werkt zoals beloofd.

Beekmans Loodgieter is zeer vakkundig in de volgende zaken:
- Waterleidingen
- Gasleidingen
- Vervangen en monteren van kranen
- Plaatsing geisers/boilers
- Plaatsing van watermeters (tussenmeters)
- Uitbreiden van de huidige installatie

Waterleidingen
Wilt u alle waterleidingen opnieuw laten aanleggen?

Heeft u zojuist een nieuwe kraan gekocht of wilt u toch graag een bad of douche in uw badkamer?
Wilt u uw radiator vervangen door een nieuwe of en mooie designradiator?
Wij kunnen alle leidingen voor u op de juiste manier aanleggen.

Gasleidingen
Heeft u zojuist een nieuw huis gekocht of wilt u opnieuw uw gasleidingen laten aanleggen? Wij verzorgen voor u het gehele traject. Van inkoop van de leidingen tot op een professionele manier van aansluiting. Hierdoor kunt u zonder zorgen van uw huis genieten.